Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Årsmøte

2. september 2021 @ 17:15 19:15

Biofactum arrangerer årsmøte torsdag 2. september klokken 17:15, Rom KRS B2 001!

Vi trenger kandidater til ulike stillinger i styret, som blir beskrevet detaljert under. Det kommer til å være åpen diskusjon slik at alle kan bidra med meninger og ideer.

I tillegg vil vi gå igjennom noen formelle saker, blant annet vedtekter. Vi vil også veldig gjerne høre deres meninger og ideer.Vi skal gjøre det vi kan for å få til spennende muligheter for medlemmer av linjeforeningen, knytte gode kontakter og tilby faglig hjelp.

Håper å se dere der!

Stillingene:
LEDER
Som leder vil du være ansvarlig for å planlegge styremøter og dirigere arbeid til styret. Som leder vil du være BioFactums kontaktperson for fakultetet og STA.

NESTLEDER
Vil være lederens høyre hånd. Nestlederen vil også være den som skriver referat på møtene.ØKONOMIANSVARLIG
Som økonomiansvarlig vil du være BioFactums kontaktperson med banken, og være ansvarlig for å sette opp budsjett.

IT-ANSVARLIG
Som IT-ansvarlig vil du være med på å holde bioFactums nettside i takt. Du vil være den som legger ut faglig informasjon om arrangementer på nettsiden.

ARRANGEMENTANSVARLIG
Arrangement-ansvarlig vil være den personen som organiserer ulike arrangementer. Styret vil være med på å komme med ideer til arrangementer, men du vil være ansvarlig for å velge hvilke som skal gjennomføres.

MEDIEANSVARLIG
Som medieansvarlig vil du være den som legger ut informasjon og bilder fra arrangementer på sosiale medier. Det er du som vil være ansvarlig for å promotere BioFactum på ulike plattformer.

STYREMEDLEM
Som styremedlem vil du være “medlemmenes” representant. Du vil delta på alle styremøtene og kunne stemme på ulike avgjørelser. Du vil også være den som vil hjelpe de andre styremedlemmene om de trenger det.

BioFactum

Vis Arrangør nettside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *