Bacheloroppgave i Svalbard

Etter to semester på UNIS var vi ikke helt klare for å forlate denne øya så langt i nord og bestemte oss for å prøve å få til en bacheloroppgave her oppe. Det er litt kaos, og det er en fordel å allerede ha vært på utveksling her oppe, da du må ha en veileder assosiert med unis når du søker om å være guest student. Du trenger også masse underskrifter både fra UiA og UNIS samt en klar ide om hva du ønsker å skrive om når du søker. Det fleste professorer ved UNIS har alltid et eller annet prosjekt som man kan henge seg på, men det er en fordel å ha kunnskap om Arktisk biologi samt om du ønsker terrestrisk eller marin fokus. Du må også ha en veileder på UiA, i tillegg til en veileder på UNIS. Det er absolutt ikke umulig å skrive bacheloroppgaven her oppe, men vil definitivt anbefale å ta noen semesteret som utveksling først!

– Ida Christine Apalnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *